Fans op de bres voor ALS! Nederlands grootste rockband, Golden Earring, heeft voortijdig moeten stoppen, want gitarist George Kooymans lijdt aan ALS. Daardoor heeft de band geen afscheidsconcert kunnen geven voor de fans. En dus… geven de fans op maandagavond 30 september een afscheidsconcert voor de band in Ahoy.

Het doel is een fantastisch concert voor de band, de muzikanten en de fans én zo veel mogelijk aandacht voor onderzoek naar en bestrijding van de ziekte ALS. Van ieder verkocht ticket gaat vijf euro naar Stichting ALS Nederland.

Start jouw muzikale actie

Organisator Yaël Vinckx vroeg fans een homevideo in te sturen met hun versie van Radar Love. Uit de honderden inzendingen werden de beste en meest originele versies geselecteerd. Deze duizend muzikanten spelen live in Ahoy. Daarnaast zal een aantal bekende artiesten, voorafgaand aan de (amateur)muzikanten, in Ahoy optreden.

Ben jij een van de duizend muzikanten die meespeelt? Jouw muzikale bijdrage is een sponsorprestatie van formaat! Laat je sponsoren voor jouw deelname aan De Earring & Ik en draag zo bij aan onderzoek naar ALS, en de aanverwante ziekten PSMA en PLS.

Maak actie aan 

Wil jij het concert bijwonen? Koop dan hier jouw kaarten.

Stichting ALS Nederland steunt dit het initiatief ‘De Earring & Ik’ vol enthousiasme. We zijn echter niet de initiatiefnemers en daarom niet verantwoordelijk. Meer informatie over het initiatief is hier te vinden.